Het Grip op de Zaak traject

Wil jij de baas worden over je tijd?

Wil jij aan het einde van de dag echt klaar zijn en het overzicht terug krijgen in jouw bedrijf? Zou jij meer tijd willen besteden AAN je bedrijf in plaats van alleen maar IN je bedrijf?

Je bent ondernemer geworden omdat er iets is waar jij ontzettend goed in bent. Hier wil jij elke dag mee bezig zijn en jij wilt je klanten zo goed mogelijk helpen. Je bent goed in wat je doet maar hebt nooit genoeg tijd. Als jij jezelf moet beschrijven ben je een tikkeltje chaotisch, zet je jouw klanten altijd op nummer 1 en jezelf op de laatste plaats en vind je het moeilijk om ‘nee’ te zeggen. Het wordt tijd dat jij weer de baas wordt over jouw agenda.

Dan is het Grip op de Zaak traject echt wat voor jou!

Het is niet erg om hard te werken maar wel om jezelf te vergeten. Klanten bepalen nu jouw agenda en jij laat dat nog toe. Dat moet anders. Dat wil jij anders.

“Voor de praktische kant schakelde ik dit jaar Martha Wildeboer van Studio Organized in.

De sleutel van haar Grip op de Zaak-traject lag in een woord waar ik me al 38 jaar lang stevig tegen verzet… Bewustzijn 🥱. Het tegenovergestelde van mijn zo geliefde freewheelen. Een ochtendroutine, een doordachte, haalbare, sabotage-vrije planning, enigszins op tijd naar bed en werkmodus uit als ik niet werk. Een tien zal ik niet krijgen voor het succes daarin. Een zeven eigenlijk ook nog niet. Maar met de kleine stapjes die ik zet, merk ik al wel wat het doet. Ik heb meer grip op mijn projecten en afspraken, maak bewustere keuzes, bijvoorbeeld in de opdrachten die ik aanneem, ik kan steeds beter écht genieten van mijn vrijetijd én naast het werken ín mijn bedrijf, kan ik nu ook eindelijk gaan werken áán mijn bedrijf (wordt vervolgd).

Martha, dank je wel voor al je geduld, gezelligheid, inzichten ennnnn voor dit supertoffe genietpakketje dat vandaag werd bezorgd! 😘”

Els Legters

Merkenbouwer, BranieSchoppers Communicatie

Stel je voor dat:

 • Jij aan het einde van de dag echt klaar zijn
 • Jij de tijd hebt om AAN je bedrijf te werken en niet alleen maar IN
 • Jij weer vrijheid in het ondernemen gaat ervaren
 • Jij jouw werkweek weer kunt inrichten zoals jij het fijn vindt
 • Jij een to-dolijst hebt die rust geeft
 • Jij onbezorgd vakantie kunt vieren
 • Jij weer de baas zijn over je eigen tijd bent
 • Jij het overzicht terugkrijgt in alles wat je moet doen en direct kunt zien wat daarvan de prioriteiten zijn.

Jij hoeft geen tijd te kort te komen

In het Grip op de Zaak traject help ik jou om meer tijd te creëren. Jij gaat weer vrijheid ervaren in het ondernemen. Dit is voor iedere ondernemer mogelijk, dus ook voor jou :-).

 

“Ik was de grip op mijn agenda kwijt. Anderen bepaalden wat er die dag gingen gebeuren en daar had ik geen zin meer in. Als mama van een baby moet je gewoon goed plannen en dat miste ik.

Het Grip op de Zaak traject werkt als een tierelier! Door Martha heb ik letterlijk grip op mijn agenda en weet ik hoe ‘druk’ ik echt ben. Ik weet nu ook welke taken me hoeveel tijd kosten, en hou ik alles heel nauwkeurig bij. Ik heb weer het idee echt vrij te kunnen zijn zonder een gejaagd gevoel te hebben. Ik had nooit verwacht dat het zó snel goed zou komen.”

Wieteke van Diggele

Dé klantsupport VA, VAXT sidekick

Wat houdt het traject precies in?

Het Grip op de Zaak traject is een compact en intensief programma van 6 weken voor ondernemers die meer tijd willen, zonder allerlei ingewikkelde, technische snufjes of processen.

We starten met een 1-op-1 kick off van 1 uur, waarin we jouw situatie in kaart brengen en we samen een persoonlijk plan op aan de hand van jouw doelen opstellen.

Vervolgens heb je elke week een 1-op-1 coaching call van 30 minuten met mij, Martha.

Ik deel alle online tools die ik gebruik inclusief video’s. Ook ga ik jou helpen met het kiezen van de juiste online tools voor jouw bedrijf en zorg ik dat we deze zo inrichten dat ze goed voor jou gaan werken.

Je mag je vragen en opmerkingen per mail naar mij sturen voor persoonlijke feedback. Ik deel al mijn praktische tips met je.

In het Grip op de Zaak traject gaan we aan de slag met:

 • Jouw ideale werkweek. Hoe ziet die eruit? Wanneer wil jij wel en niet werken?
 • Jouw overzicht.We gaan deze creëren en zorgen we dat die er ook blijft
 • Jouw brandjes. En hoe we die kunnen voorkomen zodat jij er minder hoeft te blussen
 • Jouw grenzen. We gaan deze bepalen en ga ik je helpen met ‘nee’ kunnen zeggen
 • Jouw tijd. We zorgen er samen voor dat je deze niet meer te kort komt.
 • Jouw vrije tijd. Meer tijd voor vrienden, familie en jouw gezin.
 • Jouw bedrijfsgroei. Hoe kun jij meer AAN je bedrijf werken en niet alleen maar IN?
 • Jouw onrust. Dus niet meer naar bed gaan en opstaan met alles wat jij nog moet doen.
 • Jouw focus. Waar wil jij echt je tijd aan besteden?

Over mij

Mijn naam is Martha Wildeboer, jouw Master of Organized Chaos

Ik ben expert in structuur. In de hectische evenementenwereld en horeca leerde ik wat aanpakken was, en dat je zonder een ijzersterke planning nergens bent. Als structuurcoach zorg ik ervoor dat ondernemers weer de baas worden over hun agenda.

Jouw tijd is niet oneindig. Je tijd is heilig en daardoor je agenda ook. De meeste ondernemers zijn hun bedrijf begonnen om meer vrijheid te ervaren, maar ervaren een totaal andere realiteit. Altijd maar bezig en de werk-prive balans raakt snel zoek.

Structureren en plannen doe ik mijn hele leven al. Ik moet de credits geven aan mijn moeder. Zij is is de meest gestructureerde vrouw die ik ken. Als er iemand is die weet hoe je een planning maakt, je jezelf eraan houdt en weet wat een uur concreet inhoudt, dan is zij het wel. En ik lijk nogal op haar.

Het resultaat:

✅  Een sterke basis in je bedrijf even leven
✅  Iedere week tijd voor jezelf
✅  Een overzicht in jouw taken prioriteiten
✅  Tijd voor leuke dingen met familie & vrienden
✅  Rust en tijd voor een boeklezen, serie kijken of een cursus volgen
✅  Zelf de baas zijn over jouw tijd
✅  Nooit meer tijd te kort komen
✅  Na 6 weken met mij werken bespaar jij 4 uur per week
✅  Geen chaos meer in je hoofd
✅  Al je beloftes na kunnen komem

Jij wilt resultaat zien, ik ook.

In het Grip op de Zaak traject help ik jou om meer tijd te creëren. Niet een vage belofte maar zekerheid. Jij hebt al weinig tijd dus ik zal deze zeker niet verspillen. We gaan aan de slag met concrete doelen en bespreken die tussentijds ook. Zo weet jij exact waar je aan toe bent.

 

Wil jij echt klaar zijn aan het einde van je werkdag?