Het Structuur Handboek

Wil jij meer tijd?

Ontzettend veel ondernemers zijn een tijd optimist: ze denken altijd dat ze meer kunnen doen dan eigenlijk in die tijd past. Hierdoor is het onmogelijk om een realistische planning te maken en aan het einde van de dag klaar te zijn.

Je herkent het misschien wel. Je wilt best een planning maken en zet regelmatig op papier wat je allemaal wilt doen alleen je houdt je er nooit aan. Geef je graag toe dat je geen overzicht hebt en je een beetje chaotisch bent? Nee natuurlijk niet. Waarschijnlijk vind je dat je het ‘gewoon’ moet kunnen.

Ik val maar meteen met de deur in huis: Jij zou niet op deze pagina zijn als jouw planning helemaal tip top in orde was.

Jij wilt beter keuzes maken en slimmer werken. Je hebt behoefte aan prioriteiten stellen en rust in je hoofd. Het moet anders dan dat het nu gaat, daar ben jij bewust van en wil je graag hulp bij.

Is dit herkenbaar voor je?

 • Jij hebt geen duidelijke planning
 • Jij hebt allemaal taken op kladjes een to-do lijst waar geen einde aan lijkt te komen
 • Jij ben niet de baas over je eigen tijd, een ander is dat (helaas) voor jou
 • Jij denkt altijd dat je meer kunt doen dan eigenlijk in de tijd past
 • Jij bent constant onrustig in je hoofd door alles wat je nog moet doen
 • Jij hebt geen duidelijk weekoverzicht, eigenlijk doe je maar wat
 • Jij vind het moeilijk om ‘nee’ te zeggen
 • Jij maakt soms wel een planning maar houdt je er nooit aan
 • Jij krijgt stress van de administratieve rompslomp van het ondernemen
 • Jij ervaart geen vrijheid in het ondernemen
 • Jij hebt geen goede balans tussen werk en privé
 • Jij hebt heel veel plannen maar te weinig tijd om ze uit te werken
 • Jij werkt te weinig AAN je bedrijf en teveel IN je bedrijf

 

“Het structuur handboek geeft handvatten voor meer structuur binnen mijn onderneming. De combinatie met uitlegvideo’s en tekst werken voor mij erg fijn en sporen aan om aan de slag te gaan. Niet alleen ik, maar mijn mailbox is erg dankbaar voor dit handboek ?.”

Eline Klaver

Eigenaar, Eline Klaver Media and More

Ik zie dat ik helemaal niet heb gereageerd, sorry! Iets te hardnekkig in mn mail lopen schrappen met het handboek denk ik 😉
Ik vond het zeer waardevol! Grappig dat je eigenlijk het meeste diep van binnen al wel weet, maar het gewoon niet doet. Het dan zwart op wit nog een keer zien staan maakt dan toch dat je wel actie onderneemt haha. Heel erg bedankt!
Sophie Avis

Eigenaar & VA, Virtueel Geregeld

Het Structuur Handboek heeft me in één dag inzicht gegeven in het feit dat alles wat in mijn hoofd nog wel ergens paste in mijn werkschema dat qua tijd totaal niet deed. En ik heb nu een mooie structuur om het in de toekomst anders te doen.

Mariola Dirkzwager

Schrijver, Comhairle - Mariola Dirkzwager

‘Conclusie; Het Structuur Handboek is een must have voor elke ondernemer die struggelt met productiviteit en een gebrek heeft aan overzicht.’

‘Ik heb een exemplaar Het Structuur Handboek van Martha van Studio Organized gekocht omdat ik altijd al geïnteresseerd ben in gestructureerd werken. Hoe meer ik hier over lees en leer, hoe fijner ik aan het werk kan. Dat niet alleen, mijn klanten hebben hier ook baat bij.
Het fijne van dit handboek is niet alleen dat Martha in haar boek heel duidelijk beschrijft wat het gevolg is van het gebrek aan structuur en wat je kan doen om dat toe te passen, in de video’s die gelinkt zijn in het boek krijg je nog een extra toelichting. Martha geeft concrete tips en goede opdrachten waar je meteen mee aan de slag kunt. Zelf vond ik het bijvoorbeeld heel fijn om de Eisenhouwer matrix weer eens onder m’n ogen te krijgen. Dit helpt me goed bij het prioriteren van mijn werk.
Conclusie; Het Structuur Handboek is een must have voor elke ondernemer die struggelt met productiviteit en een gebrek heeft aan overzicht.’
Esther Botter

Eigenaar Virtual Es

Wat zou het je waard zijn om weer overzicht en rust te hebben?

Dat je weet dat het anders moet dat hebben we net kunnen bevestigen. Laten we daar dan ook mee aan de slag gaan.

Samen gaan we ervoor zorgen dat jij meer overzicht krijgt maar dat gaat niet vanzelf. Daar moet je de tijd voor nemen. Nou ja, daar moet je de tijd voor plannen. Als jij niks veranderd dan zal het altijd zo blijven.

Heb je nu het idee dat je hier ook geen tijd voor hebt? Dat is een kwestie van een uurtje minder Netflix ;).

Zeg eens eerlijk, hoeveel vrijheid als ondernemer heb je nu echt?

Als ondernemer mag jij bepalen waar en wanneer je werkt. Althans, als jij de baas bent over jouw agenda, jij weet wat je exact moet doen en overzicht in je bedrijf hebt. Als je dit niet hebt dan kunnen we dat voor jou gaan maken.

Het werkt al bij meer dan 60 andere ondernemers

Jij bent niet de enige die achter de feiten aanloopt en het lastig vind om je aan je planning te houden. Ik heb in mijn bedrijf al meer dan 60 ondernemers mogen helpen met mijn werkwijze, structuur tips en geniale online tools. Ze werken, en goed ook.

Ik wil een goede structuur toegankelijk maken voor iedereen die serieus aan de slag wil. Ik wil je helpen met een realistische en haalbare planning, meer overzicht en rust in je hoofd. Daarom heb ik het Structuur Handboek geschreven.

Ik snap dat jij het zelf wilt oppakken en daarom heb ik deze speciaal voor jou gemaakt. Onthoud wel: Niks doen heeft nog nooit iets voor iemand veranderd. Je moet er dus wel mee aan de slag. Ben jij er klaar voor?

In Het Structuur Handboek ontdek je…

 • Hoe jij een realistische planning maakt
 • Hoe jij meer tijd over kunt houden per dag
 • Hoe jij een overzichtelijke to-do lijst maakt
 • Hoe jij een betere balans krijgt tussen werk en privé
 • Welke online systemen goed werken en ook mijn leven iedere dag makkelijker maken
 • Hoe jij beter je grenzen aan kunt geven
 • Hoe jij weer de baas wordt over jouw agenda en tijd

“Het Structuur Handboek is een fantastisch hulpmiddel om meer focus, overzicht en rust aan te brengen in je werk. Martha neemt je stap voor stap mee en ik voelde tijdens het uitvoeren van de opdrachten mijn hoofd kalmer worden.

Ik heb mezelf meerdere keren op een prettige manier voor de kop geslagen, zo van: ‘ja, DIT, dit is nou echt slim! Het handboek is ook nog eens heel leuk geschreven wat ik als copywriter natuurlijk belangrijk vind. Ik herkende me onwijs in de voorbeelden van waar mensen vaak de fout in gaan en heb meerdere keren driftig knikkend voor m’n scherm gezeten.

Een top-tip vind ik het maken van onderscheid in verschillende soorten taken op basis van hoe lang ze duren en een vast moment op de dag inplannen voor korte taakjes. Deze manier van werken gaat me onwijs helpen!”

Charlie Vielvoye

Eigenaar, Copywriter & Content Specialist, Content Shop

Het Structuur Handboek:
€47,00 NU 
€39,99 excl. btw

 • E-book in PDF
 • Alles leren over je agenda, planning, to-do lijst, mailbox en meer
 • Online omgeving met video’s en extra uitleg
 • Foto’s & video’s als lesmateriaal
 • Leer een basisplanning maken die echt werkt
 • Leer hoe jij meer tijd overhoudt per week
 • Handboek met mijn praktische en direct toepasbare tips voor jouw bedrijf
 • Jij krijgt €47,00 korting op het Grip op de Zaak Traject

 

Over mij

Mijn naam is Martha Wildeboer, jouw Master of Organized Chaos

Ik ben expert in structuur. In de hectische evenementenwereld en horeca leerde ik wat aanpakken was, en dat je zonder een ijzersterke planning nergens bent. Als structuurcoach zorg ik ervoor dat ondernemers weer de baas worden over hun agenda.

Jouw tijd is niet oneindig. Je tijd is heilig en daardoor je agenda ook. De meeste ondernemers zijn hun bedrijf begonnen om meer vrijheid te ervaren, maar ervaren een totaal andere realiteit. Altijd maar bezig en de werk-prive balans raakt snel zoek.

Structureren en plannen doe ik mijn hele leven al. Ik moet de credits geven aan mijn moeder. Zij is is de meest gestructureerde vrouw die ik ken. Als er iemand is die weet hoe je een planning maakt, je jezelf eraan houdt en weet wat een uur concreet inhoudt, dan is zij het wel. En ik lijk nogal op haar.

Meer structuur in je leven en bedrijf

Ik wil een goede structuur toegankelijk maken voor iedereen die serieus aan de slag wil. Ik wil je helpen met een realistische en haalbare planning, meer overzicht en rust in je hoofd. Daarom heb ik het Structuur Handboek geschreven.