Over mij

Mijn naam is Martha Wildeboer,
expert in structuur.

Structureren en plannen doe ik mijn hele leven al. Ik moet de credits geven aan mijn moeder. Zij is is de meest gestructureerde vrouw die ik ken. Als er iemand is die weet hoe je een planning maakt, je jezelf eraan houdt en weet wat een uur concreet inhoudt, dan is zij het wel. En ik lijk nogal op haar. 

Het is altijd mijn kracht geweest

Toen ik in loondienst werkte, werd me altijd verteld dat ik veel te gestructureerd was. Ik moest creatiever zijn, meer out of the box denken. “Niemand zit daarop te wachten, al die lijstjes en processen van jou” Dat is wat ik toen te horen kreeg. Al die tijd dacht ik dat ik anders moest zijn, dat hoe ik denk en werk niet goed is. Tot ik mijn eigen bedrijf begon.

Nu, jaren later, heb ik ontdekt dat dit juist mijn kracht is. Ik zie overal manieren om te optimaliseren, structuur aan te brengen en tijd te besparen, zodat ikzelf en de ondernemers die ik help meer rust en overzicht in hun bedrijf en hoofd krijgen. En daardoor meer tijd overhouden voor al die plannen in hun hoofd, het laten groeien van hun bedrijf of gewoon meer tijd doorbrengen met hun gezin. Door mijn structuur en planning kunsten ben ik echt vrij in de avonden en weekenden, voel ik me nooit schuldig als ik niet aan het werk ben en heb ik altijd tijdens mijn werkdagen ademruimte om ook spontaan te kunnen zijn, tijd te nemen voor een kop koffie of te dealen met onverwachte zaken. En dat gun ik andere ondernemers ook zo, want het is niet per se moeilijk. Je moet alleen even weten hoe je dit voor jezelf ook zo inricht.

Ik stop ermee

Wist je dat ik:

Ook ik heb een paar hobby’s die je niet terug zal vinden op mijn CV, drankjes die ik het allerlekkerst vind en dingen die ik graag in mijn vrije tijd doe. Wil je weten wat dat is?

➡️ ruim 5 jaar in de horeca heb gewerkt? Uit eten gaan is daarna nooit meer hetzelfde. Mensen die ook ervaring in de horeca hebben, weten wat ik bedoel met: ‘tweetje binnen!’
➡️ mijn motorrijbewijs samen met mijn vriend heb gehaald? Dit is er trouwens echt met de paplepel ingegoten, want mijn vader heeft hem al sinds zijn 18e en vroeger zat ik als klein meisje al achterop.
➡️ samen met een vriendin op tennis zit en het een onverwacht leuke sport vind.
➡️ zowel van speciaal bier als wijn houd? Ik heb zelfs een cursus tot biersommelier gevolgd.
➡️ pas sinds een paar jaar pizza lust? Ik vond het nooit lekker, maar ik heb het eindelijk leren eten. Ook wel zo handig aangezien ik een liefde voor Italië heb.
➡️ altijd degene ben die de cadeautjes regelt voor verjaardagen? Voor vrienden en familie.
➡️ een enorme planten en bloemen fan ben? Dat komt misschien ook wel omdat mijn moeder al 45 jaar bloemiste is.
➡️ ongeveer net zo lang kan skiën als dat ik kan lopen?

“Een echte aanpakker, recht door zee en de meest gestructureerde vrouw die ik ken”

– Amber Wiggerman, Eigenaar Zuivelhoeve Amersfoort

Laten we kennismaken