Ik stop ermee. Say whaaaat?

Ik stop ermee

Geschreven door Martha Wildeboer

Eigenaar van Studio Organized

6 april 2021

Zelfde bedrijf, andere invulling

Ik stop ermee. Maar niet met ondernemen of mijn bedrijf, alleen wel met de manier zoals het ingericht was. Ik ga het namelijk anders doen. Ik ga me echt focussen op het helpen van ondernemers aan meer overzicht in hun bedrijf. En ervoor zorgen dat zij structureel meer tijd hebben. Die keuze zorgt ervoor dat mijn bedrijf gaat veranderen. Laatst zei iemand tegen mij: “jij en je bedrijf zijn zich aan het ontwikkelen”. En damn.. dat voel ik.

Ik help ondernemers aan een slimmere en efficiëntere manier van werken, zodat ze meer vrijheid in het ondernemen ervaren 

Niet harder, maar slimmer werken

Studio Organized ben ik gestart met het idee om als Virtual Assistant ondernemers te helpen met taken waar zij zelf niet aan toe (willen) komen. En dat werkte. Toch kom ik er nu achter dat de rol als Virtual Assistant niet helemaal bij mij past.

Ik vind het heerlijk om ondernemers te helpen, maar niet door alleen te assisteren. Ik wil niet je taak uit handen nemen en vervolgens opgelost teruggeven. Nee, ik wil ondernemers écht helpen aan een slimmere en efficiëntere manier van werken, want daar is namelijk voor veel ondernemers nog een hoop te behalen.

En dat is precies waar ik me nu volledig op ga richten:

  • Ik help jou als ondernemer om het overzicht weer terug te krijgen;
  • Ga je laten inzien dat jouw bedrijf ook doorgaat zonder dat je er 24/7 aanwezig bent;
  • Hoe je weer de baas wordt over je eigen agenda en je je daar ook aan houdt;
  • Hoe je tools in kan zetten om tijdrovende werkzaamheden te automatiseren;
  • Je focus behoudt in je bedrijf en niet constant brandjes aan het blussen bent;
  • Er meer tijd over is om AAN je bedrijf te werken (want: hallo omzetdoelen!);
  • En zo weer vrijheid ervaart in het ondernemen.

Meer overzicht, meer focus en meer tijd

Lees je net de bovenstaande punten en klinkt dit als muziek in de oren? Geloof mij, je bent niet de enige die hier mee struggled… En de oplossing is een stuk minder ingewikkeld dan je denkt. Ik kan je namelijk snel helpen met praktische tips om te zorgen dat jij meer rust en grip gaat ervaren.

Meer weten? Laat een bericht achter of stel je vragen via Instagram of Linkedin.

Ook interessant

365 dagen verder. Nu al? Of nu pas?

365 dagen verder. Nu al? Of nu pas?

Zo snel kan het gaan Het is vandaag 19 augustus en dat betekent dat het exact een jaar geleden is dat ik met het welbekende paarse mapje de KVK uitliep. Ik was officieel ondernemer en eigenaar geworden van Studio Organized. Of ik precies wist wat...

Lees meer